Welkom bij Sia-Bata
Jouw Brunchbar in het Hartje van Gent

“Terug naar oma’s keuken”

Wie ben ik?

Mijn naam is Sia, en ik ben de trotse oprichter van deze charmante brunchbar. Mijn reis begon met een droom: een plek creëren waar mensen kunnen genieten van een ontspannen ontbijt en een heerlijke lunch, omringd door warmte en de geur van versgebakken Ciabatta brood. 

Mijn passie voor goed eten en mijn Italiaanse wortels vormen de ziel van Sia-Bata. Het is geen toeval dat Ciabatta brood een centrale plaats inneemt op ons menu – het is mijn eerbetoon aan de rijke Italiaanse culinaire traditie. Dit brood, met zijn knapperige korst en zachte binnenkant, brengt herinneringen aan mijn jeugd en de heerlijke familiemaaltijden, bij mijn grootmoeder, die mijn liefde voor eten hebben aangewakkerd.

Ontdek Onze Magische Combinatie: Gezond en Lekker

Bij Sia-Bata geloven we dat gezond en lekker hand in hand kunnen gaan. Onze gerechten worden met liefde en passie bereid, met alleen de beste ingrediënten. Of je nu een lichte brunch zoekt om je dag te beginnen of een stevige lunch om je energie aan te vullen, wij hebben voor elk wat wils.

Proef onze met zorg samengestelde menu-opties, variërend van heerlijke avocado-toast tot kleurrijke en smaakvolle salades. En vergeet vooral niet onze specialiteit: Ciabatta broodjes, vers bereid en perfect afgestemd op jouw smaakpapillen.

Bij Sia-Bata draait alles om jouw ervaring. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte maaltijd. Of je nu binnen in onze gezellige zaak wilt zitten of buiten wilt genieten van het prachtige stadsleven van Gent, bij ons vind je altijd de perfecte sfeer voor een geweldige brunch.

Reserveer jouw tafeltje

Hier komt de connectie met jouw favoriete boekingsysteem

Openingsuren

Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Woe – Vrijdag: 9u00-15u00
Zaterdag: 9u00-16u30
Zondag: 9u00-16u30

Contact

Gentstraat 67,
9000 Gent

09 456 780 870 · hallo @sia-bata.be