Waar JIJ centraal staat

Bij Moon begrijpen we dat sporten meer is dan alleen fysieke activiteit. Het gaat om je goed voelen in je vel, zowel van binnen als van buiten. Onze missie is om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waar zelfliefde en gezondheid samenkomen.

Ons verhaal

Maureen, de inspirerende kracht achter Moon, heeft zelf ervaren hoe uitdagend het kan zijn om na een zwangerschap weer in balans te komen. Haar persoonlijke reis bracht haar niet alleen fysiek in vorm, maar leerde haar ook het belang van zelfliefde. Bij Moon delen we haar visie en toewijding om anderen te helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam.

Bij Moon draait alles om veiligheid, zelfliefde en gezondheid. We geloven dat deze waarden de hoekstenen zijn van een gezonde levensstijl en welzijn. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen op een manier die bij jou past.

Ons diensten

Ontdek wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen. #zelfliefde

Groepslessen

Onze gevarieerde groepslessen zijn ontworpen om plezier en ontspanning te combineren met effectieve workouts. Doe mee met onze community en laat je inspireren terwijl je aan je conditie werkt.

Personal coaching

Voor een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op jouw behoeften, bieden we personal coaching. Onze ervaren coaches begeleiden je op jouw reis naar een gezondere levensstijl.

Postnatale coaching

Mama’s verdienen speciale zorg en ondersteuning na de bevalling. Onze post-natale coaching programma’s zijn ontworpen om jou te helpen weer in vorm te komen terwijl je goed voor jezelf zorgt.

Liefde van onze klanten

“Ik kan niet genoeg zeggen hoeveel ik van Moon hou! Het is echt een unieke plek waar sporten leuk en ontspannend is. Als nieuwe moeder was ik onzeker over mijn post-zwangerschapslichaam en had ik behoefte aan wat zelfliefde. Moon heeft me geholpen om weer van mijn lichaam te houden en me sterker dan ooit te voelen. De groepslessen zijn geweldig, de coaches zijn deskundig en ondersteunend, en de post-natale coaching heeft mijn herstel enorm versneld. Maureen en haar team hebben hier iets speciaals gecreëerd, en ik ben zo dankbaar dat ik deel uitmaak van de Moon-familie.”

~Jolien V.

“Ik heb de groepslessen gevolgd en elke keer kom ik met een glimlach op mijn gezicht naar buiten. De coaches zijn toegewijd en gepassioneerd, en je voelt echt dat ze om je geven. Als je op zoek bent naar een plek waar sporten leuk is en waar je je goed kunt voelen, dan is Moon de juiste keuze!”

~Tim V.B.

“Maureen en haar team bij Moon hebben mijn leven echt veranderd. Na mijn zwangerschap voelde ik me niet zeker over mijn lichaam en had ik moeite om tijd te vinden voor mezelf. Maar Moon heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en mijn gezondheid te verbeteren. De post-natale coaching was precies wat ik nodig had om weer in vorm te komen, en de nadruk op zelfliefde heeft me geholpen om een positievere kijk op mezelf te krijgen. Ik kan Moon niet genoeg aanbevelen aan alle moeders die op zoek zijn naar een plek om te sporten en zich goed te voelen in hun eigen vel.”

~Sophie L.

Contact

1 + 10 =

Volg ons op the gram