Over mezelf

Van jongs af aan was ik altijd degene die al de foto’s nam en zelf weinig op foto’s stond. Er is zo’n gezegde dat je als fotograaf zelf niet graag op de foto staat, en eigenlijk klopt dat wel in mijn geval. Ik heb speciaal voor m’n website foto’s laten maken van mezelf, want die had ik niet. En het voelde best wel g√™nant om eens voor de lens te staan in plaats van erachter. Maar geef toe, een foto van jezelf op je eigen website mag niet ontbreken, toch? ūüôā

In 2013 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera cadeau van mijn vriend. Dat was een echte openbaring; daarvoor gebruikte ik zo’n kleine compactcamera dat ik overal mee naartoe sleurde – een Nikon Coolpix, als ik me goed herinner.

Mijn beelden zijn ongedwongen en hebben een warme uitstraling waar je met een goed gevoel naar terug zal kijken.”

De camera is dus ondertussen ge√ľpgraded, samen met mijn kennis en ervaring. Een groot aantal fotografiecursussen en -workshops later, bied ik je graag mijn diensten professioneel aan. Als klanten een review achterlaten waarbij ze zeggen dat ze zich op hun gemak voelden, dan is m’n dag gelijk goed. Want ik wil niet alleen waardevol beeldmateriaal leveren, ik wil je ook gewoon een aangename ervaring bezorgen! Fotografie is mijn passie en ik voel me oprecht gezegend dat ik van mijn hobby mijn (bij)beroep heb kunnen maken.

Tot slot woon ik in Oudenaarde, een landelijke en mooie gemeente middenin de Vlaamse Ardennen, samen met mijn man en hond. 

Mijn pijlers in fotografie

Verlovingen & huwelijken

Ondernemingen

Boudoir

Lifestyle