Ik vertel heel graag jouw verhaal met beelden,

want die zeggen meer dan duizend woorden

Hallo, Ik ben Charlotte

Ik leg alle vormen van liefde vast, maar ook voor professionele foto’s van jouw onderneming kan je bij mij terecht.

Mijn beelden zijn ongedwongen en hebben een warme uitstraling waar je met een goed gevoel naar terug zal kijken.

Het is voor mij niet alleen van belang om jou mooie foto’s te bezorgen, ik vind het minstens even belangrijk dat jullie er een leuke en aangename ervaring aan overhouden. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt voor mijn camera!

Mijn aanbod

Veelgestelde vragen

Contact

Lieve woorden van klanten

★★★★★

"Genoten van ons huwelijk! Genoten wanneer we onze foto's kregen!

Leuk om je fotograaf haar gang te laten gaan en dan zulke prachtige foto's te krijgen!! Echt een aanrader!

Bedankt!"

- Emilie & Theo

★★★★★

"Lieve Charlotte, met veel liefde schrijf ik deze review want WAUW - wat een mooie dag heb je ons gegeven. Je hebt ons vanaf moment 1 op ons gemak doen voelen en op den duur hadden wij niet meer het gevoel dat er een fotograaf aanwezig was maar gewoon een vriendin. Mensen, mocht je nog geen fotograaf hebben gevonden dan zeg ik -BOEK CHARLOTTE NU ^^- en twijfel niet langer!"

- Febe & Jonas

★★★★★

"Een hele leuke fotograaf waar je je sowieso op je gemak bij voelt. Charlotte houdt echt rekening met je wensen en voorkeuren en staat altijd klaar om "sneller dan haar schaduw" de perfecte foto te trekken, nog voor je het beseft en dat zorgt voor leuke spontane foto's. En wat een mooie foto's! Wij kunnen onze trouwdag herbeleven dankzij de prachtige plaatjes. Niet alleen wijzelf, onze familie en onze gasten, maar ook onze trouwe Golden Retriever kreeg heel wat aandacht van de cameralens 🙂 Bedankt Charlotte."

- Emma & Lorenzo

★★★★★

"Ben je op zoek naar een professionele, spontane en creatieve fotograaf die oog heeft voor details en je prachtige herinneringen bezorgt? Dan ben je bij Shot by Chotte aan het juiste adres! Charlotte gaf ons na ons huwelijk het mooiste cadeau met haar schitterende foto’s. De warme omhelzingen, kleurrijke groepsfoto’s en liefdevolle blikken werden allemaal fantastisch op beeld vast gelegd!"

- Fien

★★★★★

“Genoten van ons huwelijk! Genoten wanneer we onze foto’s kregen!

Leuk om je fotograaf haar gang te laten gaan en dan zulke prachtige foto’s te krijgen!! Echt een aanrader! Bedankt!”

– Emilie & Theo

★★★★★

“Lieve Charlotte, met veel liefde schrijf ik deze review want WAUW – wat een mooie dag heb je ons gegeven. Je hebt ons vanaf moment 1 op ons gemak doen voelen en op den duur hadden wij niet meer het gevoel dat er een fotograaf aanwezig was maar gewoon een vriendin. Mensen, mocht je nog geen fotograaf hebben gevonden dan zeg ik -BOEK CHARLOTTE NU ^^- en twijfel niet langer!”

– Febe & Jonas

★★★★★

“Een hele leuke fotograaf waar je je sowieso op je gemak bij voelt. Charlotte houdt echt rekening met je wensen en voorkeuren en staat altijd klaar om “sneller dan haar schaduw” de perfecte foto te trekken, nog voor je het beseft en dat zorgt voor leuke spontane foto’s. En wat een mooie foto’s! Wij kunnen onze trouwdag herbeleven dankzij de prachtige plaatjes. Niet alleen wijzelf, onze familie en onze gasten, maar ook onze trouwe Golden Retriever kreeg heel wat aandacht van de cameralens 🙂 Bedankt Charlotte.”

– Emma & Lorenzo

★★★★★

“Ben je op zoek naar een professionele, spontane en creatieve fotograaf die oog heeft voor details en je prachtige herinneringen bezorgt? Dan ben je bij Shot by Chotte aan het juiste adres! Charlotte gaf ons na ons huwelijk het mooiste cadeau met haar schitterende foto’s. De warme omhelzingen, kleurrijke groepsfoto’s en liefdevolle blikken werden allemaal fantastisch op beeld vast gelegd!”

– Fien