Mijn aanbod

Weddingbells

Verloving en huwelijk

 

YES! My partner popped the question!

Nog belangrijker: you said YES! En dan begint nu het plannen van één van de belangrijkste dagen uit jouw leven: je huwelijksdag. Er komt daar enorm veel bij kijken, maar laat een fotograaf toch wel een belangrijk deel zijn daarvan. Want op de dag zelf zul je overweldigd zijn en zullen er veel momentjes onbewust aan jou voorbijgaan.

Laat mij alles voor jou vastleggen op de gevoelige plaat zodat je je hierover al geen zorgen hoeft te maken!

VANAF 1850,-

Boudoir shoots

 

Langzaam verleiden.

Je vrouwelijkheid vieren.

Je partner verrassen.

Jezelf (opnieuw) liefhebben.

Genoeg redenen om een boudoir fotoshoot te boeken. Vraag vrijblijvend mijn brochure met alle info aan via de contactpagina 🤍

VANAF 709,-

Vrouwelijkheid

Business

Business shoot

 

Content nodig voor je onderneming? Wat je ook verkoopt, I got you covered. Of je nu schoonheidsspecialiste, goudsmid of influencer bent, ik leg het allemaal graag voor je vast!

Enkele redenen om professionele foto’s te laten nemen:

→ Ze zullen je zaak een stuk sneller vooruit helpen door jezelf of jouw product → professioneel in beeld te brengen
→ Je branding zal meer on point zijn
→ Je zal sneller jouw ideale klant aantrekken
→ Je kan de beelden gebruiken voor website, sociale media, blogs, podcasts, …

Weet je exact wat je wilt met jouw foto’s? Perfect, ik zorg ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden! Wil je wat meer begeleiding? I won’t leave you hanging!

Bij elke business shoot krijg je van mij een (online) brainstormsessie. Tijdens onze meeting bespreken we welke richting je uit wilt met je foto’s, geef ik suggesties en tips, en mag je me zoveel vragen stellen als je wilt. Ik beantwoord ze allemaal graag!

Via onderstaande knop kan je vrijblijvend mijn brochure voor business shoots bekijken. Go and level up your business 💥

399,- EX BTW

Lifestyle shoots

 

De tijd vliegt, zegt men. En dat is echt zo; voor je het weet, is het jaar weer om. Ondertussen groeien de kinderen op, ga je door een nieuwe fase van je leven of zijn er belangrijke momenten gepasseerd en kom je tot de conclusie dat je heel weinig ‘”deftige” foto’s van jezelf samen met je gezin/partner/kind/hond/… gemaakt hebt.

Een lifestyle shoot is de perfecte manier om de tijd even stil te zetten en te genieten. Genieten van elkaar, van de natuur, van de rust en de stilte, van de zon op je gezicht, …

Achteraf bezorg ik je tastbare herinneringen die je voor altijd kunt herbekijken en die een spontane glimlach zullen opwekken.

Mijn voorkeur gaat uit naar shoots op een buitenlocatie zodat ik ten volle gebruik kan maken van natuurlijk licht. Hierbij maak ik ongedwongen en warme foto’s waarbij jullie eigenheid in de verf gezet wordt.

Verwacht je dus niet aan stijve of geposeerde beelden.

Je krijgt van mij ook een inspiratiegids met vrijblijvende kledingtips, zodat je niet hoeft te stressen over wat jullie nu moeten aandoen!

350,-

Family time