Italian lingerie

a beautiful secret since 2020

Hi, ik ben Sophia

Ik was altijd al gefascineerd door de kunst van het creëren van luxueuze lingerie. Ik groeide op in een kleine Italiaanse stad, omringd door de prachtige architectuur van oude paleizen en geplaveide straatjes die dromen en verhalen fluisterden. Het was hier dat ik haar diepgewortelde liefde voor vakmanschap en verfijning ontwikkelde.

Gedreven door het verlangen om het vrouwelijk lichaam te vieren en te omarmen, begon ik mijn eigen lingeriecollectie te ontwerpen onder het strenge oog van mijn oma. We kozen voor zachte zijden stoffen, delicate kantdetails en weelderige borduursels om mijn creaties tot leven te brengen. Elk stuk dat ik ontwierp, had een eigen verhaal en was doordrenkt met een gevoel van intrige en allure.

Collectie SS’23

Vind Jouw Belle Wear Winkel

We zijn er trots op dat Belle Wear wordt verkocht in enkele van de mooiste lingerieboetieks, die net zoveel waarde hechten aan kwaliteit en schoonheid als wijzelf. Wil je Belle Wear in een winkel bij jou in de buurt ontdekken? Gebruik onze website om jouw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden en ervaar onze collectie in al zijn glorie.

Veelgestelde vragen

Wat is het belangrijkste bij het kiezen van de juiste lingerie?

Het kiezen van de juiste lingerie draait om comfort, pasvorm en zelfvertrouwen. Het is essentieel om lingerie te vinden die goed past bij jouw lichaam en persoonlijke stijl, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel voelt.

Hoe kan ik mijn lingerie het beste verzorgen?

Lingerie vereist speciale zorg om de kwaliteit en levensduur te behouden. Het is aan te raden om delicate stukken met de hand te wassen of ze in een waszakje op een zachte cyclus in de wasmachine te reinigen. Vermijd het gebruik van agressieve wasmiddelen en vermijd het wringen van natte lingerie.

Welke lingerie is geschikt voor speciale gelegenheden?

Voor speciale gelegenheden zoals romantische avonden of formele evenementen, kun je kiezen voor verleidelijke kanten sets, korsetten, of elegante body’s. Het is belangrijk om lingerie te kiezen die past bij de gelegenheid en je zelfvertrouwen versterkt.

Hoe vind ik de juiste behamaat?

Het vinden van de juiste behamaat begint met het meten van je buste en onderborstomtrek. Dit geeft je de cijfers voor je behamaat. Het is ook handig om beha’s te passen en te kijken hoe ze zitten voordat je ze koopt, omdat maten en pasvormen per merk kunnen verschillen.

Wat is het verschil tussen verschillende soorten beha's, zoals balconette, push-up en plunge beha's?

Er zijn verschillende soorten beha’s die zijn ontworpen voor verschillende stijlen en gelegenheden. Een balconette beha biedt bijvoorbeeld een lage decolleté en een liftend effect, terwijl een push-up beha extra ondersteuning en lift biedt. Een plunge beha heeft een diepe halslijn en is ideaal voor kleding met een lage uitsnijding.

Contact

Bij Belle Wear vieren we de essentie van vrouwelijkheid en moedigen we je aan om jezelf lief te hebben, in prachtige lingerie die met liefde is gemaakt. We nodigen je uit om onze collectie te verkennen en de ware betekenis van Belle Wear te ontdekken – waar schoonheid en zelfliefde samenkomen.

Heb je een vraag over onze collectie? Vul ons formulier in of stuur ons een mailtje.

hello@bellawear.be

0479 01 23 45

straatnaam 23
9700 Stadnaam

BTW BE 0101 . 203 . 456